Anasayfa Medya Haberler 2000 Yılından Bu Yana En Kaliteli ve Lezzetli Sofraları Kuruyoruz
2000 Yılından Bu Yana En Kaliteli ve Lezzetli Sofraları Kuruyoruz

2000 Yılından Bu Yana En Kaliteli ve Lezzetli Sofraları Kuruyoruz

Adana ve Çukurova bölgesinde, hazır yemek ve catering sektöründeki kurumsal firmaların başında gelen Besler Catering’in zirveye uzanan hikâyesi…

Beslenmek, çağlar boyunca insanlığın en temel yaşamsal gereksinimi oldu. Yiyecek bulabilmek için tarih boyunca kavimler yeri geldi başka coğrafyalara göç etti, yeri geldi bereketli topraklar için savaşmak zorunda kaldı. Hepsi en temelde beslenebilmek içindi. Yemekle ilişkimiz o kadar kutsal ve önemli ki bütün dillerde ekmeğin, yemeğin değerine ve önemine dair cümleler, atasözleri bulmak mümkün.

Günümüzde dünyadaki insan nüfusu 7 milyara ulaştı. Bu da gezegenin bu kadar insanı beslemesini zorlaştırdı. Bu nedenle ucuza mal edebilmek için besinlerin kalitesi düşürüldü, sayısı arttırıldı… Günümüzde modern insanın sorunu yiyecek bulabilmekten ziyade; kaliteli, sağlıklı, lezzetli yemekleri uygun fiyata bulabilmek.

2000 Yılında Başlayan Başarı Hikâyesi

18 Kasım 2000 tarihinde gastronomi ve catering sektöründe yeni bir sayfa açıldı. Genç ve idealist iki arkadaşın girişimleri yemek sektöründe yeni bir dönemin başlangıcı oldu. Ziraat Mühendisi Taner Tekin ile Gıda Mühendisi İbrahim Dölek, hazır yemek ve catering sektörünü derinlemesine analiz ederek ve “en kaliteli hizmet”i kendilerine ilke edinerek Besler markasını var ettiler.

Besler Catering ilk yıllarında Kambeton firması ile yerinde üretim şeklinde yemek hizmeti vermekteydi. Bu yıllarda hizmet kalitesiyle dikkat çeken ve sektörde markalaşmaya başlayan Besler Hazır Yemek ve Catering, 2005 yılı itibariyle yeni bir atılımla büyüme yoluna gitti. Bugünkü hizmet tesisini satın alıp müşteri yelpazesini genişleten Besler Catering, bu tarihten itibaren sürekli yükselen bir ivme göstererek, eşsiz lezzetlerini her geçen gün daha çok insana sunmaya başladı.

Genişleyen Hizmet Yelpazesi ve Adana Sınırlarını Aşan Bir Lezzet Ağı

Kısa sürede kurumsal Catering firmaları arasındaki yerini alan Besler Catering, mevcut tesislerini ve alt yapısını baştan sona yeniledi ve daha yüksek kapasiteli, modern bir mutfak kurarak, hazır yemek sektöründe büyük bir atılım gerçekleştirdi. Bu tarihten itibaren hizmetlerinin arasına “Taşımalı Yemek” sistemini de ekleyen Besler Catering, emeklerinin karşılığını sürekli artan taleplerle aldı.

Kaliteden ve Lezzetten Taviz Vermeden Büyümek

Artan talepler karşısında birinci önceliği her zaman kaliteden, hijyenden, lezzetten ve bilimsel standartlardan taviz vermemek olan Besler Catering, taşımalı yemek sistemi ve yerinde üretim hizmetleriyle, her gün daha çok insanı lezzetleriyle buluşturmaya başladı.

Bütün Müşterilere Aynı Kalite ve Aynı Sıcaklıkta Hizmet

Hazır Yemek sektöründeki en önemli kriterlerden biri de bütün müşterilere aynı anda, aynı kalite ve lezzette, aynı sıcaklıkta hizmet verebilmektir. Bu da yalnızca güzel yemekler üreterek olmaz. Bilim ve teknolojiden yararlanmak, yüksek derecede organizasyon becerisine sahip olmak gibi gereklilikleri de vardır. Bu yüzden Besler Catering, ikram ve sunum kalitesiyle, genişletilmiş araç filosu ile, son teknolojiyle donatılmış üretim tesisiyle bugün Osmaniye’den Mersin’e kadar uzanan geniş bir bölgede aynı anda, aynı kalitede hizmet verebilmekte. Tüm bu özellikleriyle Adana’da ve Türkiye’de yer alan kurumsal catering firmaları arasında kendisine zirvede bir yer edinmiş durumda.

En Kaliteli Hizmeti Mümkün Olan En Uygun Fiyata Sunabilmek

Uzman ekiplerle çalışmayı kendine ilke edinen Besler Catering, en usta aşçılarla ve en tecrübeli gıda mühendisleri ile çalışıp en lezzetli yemekleri, mümkün olan en uygun fiyata müşterilerine sunmaktadır. Bölgede hazır yemek sektöründeki lider konumuyla tutarlı olarak, kendisi gibi en başarılı ve kurumsal firmalara hizmet veriyor.

Çukurova’yı Lezzet Ağlarıyla Örmek

Her zaman temel önceliğini sağlıklı, hijyenik, kaliteli ve lezzetli yemekler üretmek ve müşterilerinin memnuniyeti olarak belirleyen Besler Catering; bugün Adana’dan Ceyhan’a, Kadirli’den Kozan’a, İskenderun’dan Dörtyol’a, Tarsus ve Mersin’e uzanan geniş bir coğrafyayı lezzet ağları ile örmüş durumda. Geniş araç filosu ve organizasyon sistemi ile aynı kalitede yemeği bir çok noktada aynı anda sunabilmenin mutluluğunu yaşayan Besler Catering, ev yemeği tadında ve kalitesindeki ürünleriyle bütün müşterilerini mutlu edebilmekten gurur duyuyor.

Modern insan artık doymak veya hayatta kalmak için yemek yemiyor. Lezzet ve kalite günümüzde insanların birinci önceliği durumunda… Besler Catering 2000 yılından bu yana bölgede lezzetin ve kalitenin sembolü konumunda. Lezzet ailemiz, her geçen gün büyümeye devam ediyor. En keyifli sofralarda buluşmaya devam etmek dileğiyle…